ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και 18ος ΜΠΙΖΑΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (2ο)

(ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ www.orizontas.org και 18ος ΜΠΙΖΑΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-15-2-2015http://www.pkdi.gr/bizanios/ )- 2ο.
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ορίζοντας» στα πλαίσια της επικοινωνιακής προώθησης του ιστορικού 18ου Μπιζάνιου Δρόμου Ιωαννίνων συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος Tv» και την Ελενα Χριστοφορίδου στην εκπομπή «Η ώρα της Ηπείρου» που μεταδόθηκε και δορυφορικά μέσω ΟΤΕ TV (13-2-2015). Σε αυτή, ο εκ των υπευθύνων του «Ορίζοντα» Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο Κώστας Μάμαλης Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και μέλος του ΔΣ Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτων (διοργανωτής φορέας) και η Φωτεινή Αγγέλη (εκπρόσωπος του ΑΓΣ Ιωαννίνων, αθλητικού συλλόγου που εμπνεύστηκε τον αγώνα το 1971) συζητούν για τον Μπιζάνιο Δρόμο, την ραγδαία ανάπτυξη του δρομικού κινήματος και τις προοπτικές που διανοίγονται.
Σημειώνεται ότι η τηλεοπτική παραγωγή «Ορίζοντας» δημιούργησε και πρόσφερε στη διοργάνωση του 18ου Μπιζάνιου Δρόμου (15/2/2015) το τρέιλερ του Αγώνα https://www.youtube.com/watch?v=CjFsq… .
Ο «Μπιζάνιος» είναι ένα σημαντικό- ιστορικό δρομικό γεγονός το οποίο αποτελεί ουσιαστικά εκδήλωση Μνήμης για τους Ήρωες της μάχης του Μπιζανίου που επέφερε τελικά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους μετά από 483 χρόνια σκλαβιάς, στις 21/2/1913.
———————–
Ο «Ορίζοντος» ειδικεύεται εδώ και έξι χρόνια στην μετάδοση και επικοινωνιακή υποστήριξη αγώνων Ορεινού Τρεξίματος και αγώνων τρεξίματος εκτός κλασσικού στίβου. Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσονται οι συνεργασίες με τον Rodopi Ultra Trail 100 miles, τον Rodopi Challenge 50 miles, τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ και τον Run Greece.
Η εκπομπή μεταδίδεται ψηφιακά στο Νομό Ιωαννίνων από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1» μέσω Digea. Επίσης δορυφορικά στον κόσμο μέσω OTETV και ζωντανά στο διαδίκτυο από το www.epirustv1.gr
Υπεύθυνοι καταγραφών: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Δημήτρης Γκαρτζονίκας, Χρήστος Κατσάνος.