ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
Το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ήπειρος TV1- 13/9/2013», έχει θέμα την συνέντευξη τυπου για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων (14,15/9/2013).
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΟΡΙΖΟΝΤΑ”.
ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (με συμμετοχή «Ορίζοντα» και «Μέθεξις»).
Με την συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, σηματοδοτήθηκε η τελική ευθεία της διοργανωτικής προσπάθειας για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων (www.ioanninalakerun.gr ).
Συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων του πολυσύνθετου εγχειρήματος.
Ο Πρόεδρος του διοργανωτή ομίλου «Α.Ο. Ποσειδών» Ηλίας Σπυριούνης αρχικά έδωσε το στίγμα για την σημασία του αθλητικού γεγονότος για την πόλη, το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Ακολούθησαν ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Κολόκας
και ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Δημήτρης Κατηρτσίδης, φορείς που υποστηρίζουν τον αγώνα. Στη συνέχεια την προσωπική εμπειρία του από τον ILR κατέθεσε το μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης.
Κατόπιν οι χορηγοί αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να καλύψουν μέρος των εξόδων της διοργάνωσης.
Ακολούθησε η σημαντική στιγμή παρουσίασης του συλλεκτικού μεταλλίου ILR 2013 (έτους που τα Ιωάννινα γιορτάζουν την επέτειο των 100 χρόνων από την Απελευθέρωσή τους) το οποίο φιλοτέχνησε ο Ηπειρώτης γλύπτης Θόδωρος Παπαγιάννης και η βράβευση του ιδίου από τους διοργανωτές.
Ο Ηλίας Γκαρτζονίκας εκ μέρους της τηλεοπτικής εκπομπής «Ορίζοντας www.orizontas.org» και της «Methexis Foundation www.m-f.gr », που παρευρέθηκε στη συνέντευξη μαζί με τον έτερο των υπευθύνων Δημήτρη Γκαρτζονίκα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει δρομολογηθεί ώστε να συνδεθεί το αθλητικό με το πολιτιστικό στοιχείο του αγώνα (στα πλαίσια αυτής ήταν και η συνεργασία με τον κ. Παπαγιάννη για το μετάλλιο) καθώς και στον σχεδιαζόμενο στόχο να αποτελέσει ο Γύρος Λίμνης ένα δυνατό brand στον ευρύτερο χώρο.
Ο Υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων Γιώργος Αζέλης, ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στους δρόμους ώστε να διεξαχθεί απρόσκοπτα ο αγώνας ενώ η προπονήτρια του Α.Ο Ποσειδών Ευτυχία Μαυροπούλου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα του διημέρου.
Τέλος ο κ. Η. Σπυριούνης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συνεργασία, εκτός των παραπάνω, το Τμήμα Τροχαίας, τον Στρατό, το ΕΚΑΒ, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τους Ραδιοερασιτέχνες, τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων, το Ολύμπιον Θεραπευτήριο και όλους τους εθελοντές
Σχετικό βίντεο: Το τρειλερ του αγώνα που δημιουργησε ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και η ΜΕΘΕΞΙΣ