ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – Ορεινό Τρέξιμο – Μέρος 1ο.mpg

Μέσα από τον τηλεοπτικό φακό του “Ορίζοντα”, παρέα με τον Νίκο Καλοφύρη και τον Χρήστο Κατσάνο, προσεγγίζουμε και γνωρίζουμε το Ορεινό Τρέξιμο, και συναντούμε τους φίλους της “κοινότητας” που αγαπούν την περιπέτεια στο βουνό και τη φύση.
Τις στιγμές αυτές τις μοιραζόμαστε παράλληλα με τους φίλους του αγωνίσματος, μέσω του «καναλιού» μας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής μιλά για την ιδιαιτερότητα αυτού του είδους αγώνων, καταθέτει τις εμπειρίες του και μοιράζεται μαζί μας στιγμές (και νίκες) στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας (Μαραθώνιος Ολύμπου), στην οροσειρά της Ροδόπης, στην ψηλότερη οροσειρά της Ευρώπης (Άλπεις- CCC) και φυσικά μια από τις σημαντικότερες στιγμές για τους αθλητές του αγωνίσματος.
Την πολυήμερη δοκιμασία στο SOLU KHUMBU των Ιμαλαϊων, την ψηλότερη οροσειρά του κόσμου και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.
Παράλληλα ο φωτογράφος Μπάμπης Γκιριτζιώτης μας προσφέρει εκπληκτικές φωτογραφίες αυτού του αγώνα, δίπλα στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου.
Επίσης ο αθλητής του αγωνίσματος Χρήστος Κατσάνος, εκ των υπευθύνων διοργάνωσης του μοναδικού αγώνα 100 μιλίων στην Ελλάδα, του Rodopi Ultra Trail (ROUT), μας δίνει πολύτιμα στοιχεία που αφορούν στο ειδικό αυτό άθλημα και την ανάπτυξή του στη χώρα.
Στοιχεία της εκπομπής φιλοξενούνται προσωρινά στο www.enxoro.gr , το www.youtube.com/enxoro ,http://www.facebook.com/profile.php?i…, και το email είναι: [email protected]

Υπεύθυνοι της παραγωγής είναι οι Ηλίας και Δημήτρης Γκαρτζονίκας.