ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και 18ος ΜΠΙΖΑΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (3ο)

 

(ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ www.orizontas.org και 18ος ΜΠΙΖΑΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-15-2-2015 http://www.pkdi.gr/bizanios/ )- 3ο.
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ορίζοντας» στα πλαίσια της επικοινωνιακής προώθησης του ιστορικού 18ου Μπιζάνιου Δρόμου Ιωαννίνων συνεργάστηκε με τους διοργανωτές και πρόσθεσε την εμπειρία της σε πεδία όπως: δημιουργία και προώθηση του τηλεοπτικού τρέιλερ, live παρουσίαση του αγώνα και συνεντεύξεις, συμμετοχή σε εκπομπές και συνεντεύξεις που είχαν σχέση με την προβολή του και προβλήθηκαν δορυφορικά, προώθηση αρχειακού υλικού μέσω των social media κ.α.
Ο «Μπιζάνιος» είναι ένα σημαντικό- ιστορικό δρομικό γεγονός το οποίο αποτελεί ουσιαστικά εκδήλωση Μνήμης για τους Ήρωες της μάχης του Μπιζανίου που επέφερε τελικά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους μετά από 483 χρόνια σκλαβιάς, στις 21/2/1913.
———————–
Ο «Ορίζοντος» ειδικεύεται εδώ και έξι χρόνια στην μετάδοση και επικοινωνιακή υποστήριξη αγώνων Ορεινού Τρεξίματος και αγώνων τρεξίματος εκτός κλασσικού στίβου. Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσονται οι συνεργασίες με τον Rodopi Ultra Trail 100 miles, τον Rodopi Challenge 50 miles, τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ και τον Run Greece.
Η εκπομπή μεταδίδεται ψηφιακά στο Νομό Ιωαννίνων από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1» μέσω Digea. Επίσης δορυφορικά στον κόσμο μέσω OTETV και ζωντανά στο διαδίκτυο από το www.epirustv1.gr
Υπεύθυνοι καταγραφών: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Δημήτρης Γκαρτζονίκας, Χρήστος Κατσάνος.