ΑΚΤΙΑ 2014- Αγώναs Δρόμου από το σύλλογο «Δρομέων Πρέβεζας»

Ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές δράσεις για τα Άκτια σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2014 με τον Αγώνα Δρόμου στις 09.30, από το σύλλογο «Δρομέων Πρέβεζας» με αφετηρία το ρωμαϊκό θέατρο (στο χωριό Σμυρτούλα).
Οι αθλητές πραγματοποιώντας μια διαδρομή 10,8 χλμ διέσχισαν τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, κατευθύνθηκαν προς την Πρέβεζα μέσω της Λεωφόρου Ιωαννίνων, συνέχισαν στη Λεωφόρο Ειρήνης ενώ στο τέρμα της έστριψαν δεξιά προς την Κυανή Ακτή περνώντας μπροστά από το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες έστριψαν αριστερά στην παραλιακή οδό και πέρασαν μπροστά από το κολυμβητήριο (γήπεδα μπάσκετ, τένις), τα γήπεδα του beach volley, τα Ιαματικά Λουτρά, το μνημείο του Ναύτη τερματίζοντας μέσω της Ελευθερίου Βενιζέλου στην παραλία, μπροστά στο Δημαρχείο.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι είχαν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχε κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης και η διαδρομή ήταν φυλασσόμενη από την Τροχαία και το Λιμενικό για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στα οποία απεικονίζονταν το έμβλημα των Ακτίων.

Κύπελλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών.

Κατάταξη ανδρών: 1ος Τσιόκος Ιωάννης (36.46), 2ος Γιωργοπέτρης (39.09) και 3ος Λιάμπης (40.20)

Βίντεο: Ορίζοντας
Πηγή: http://www.mypreveza.gr/