ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ: ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ROUT 2012 (164 ΧΛΜ)

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ: ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ROUT 2012 (164 ΧΛΜ).
Τον Οκτώβριο του 2012 (19,20/10), στην πανέμορφη οροσειρά της Ροδόπης, 68 αθλητές και αθλήτριες έγραψαν μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία των αγώνων ορεινού τρεξίματος και περιπέτειας.
Έτρεξαν στον 4ο RODOPI ULTRA TRAIL συνεχόμενα 164 χιλιόμετρα (100 μίλια)
Τερμάτισαν οι 34.
Όλοι ανέδειξαν τη μεγάλη δύναμη που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος όταν θέλει κάτι πολύ, στηριχτεί στο συνάνθρωπο και σεβαστεί τα διδάγματα της Φύσης.
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ορίζοντας» www.orizontas.org των Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα μαζί με το Methexis Foundation www.m-f.gr , εμπνευσμένοι από το Πνεύμα της Μίξης Αντοχής+ Περιπέτειας+Εθελοντισμού, ήταν μαζί τους για 4 ημέρες (18-21/10/201) κινηματογραφόντας το δυσκολότερο ίσως αθλητικό γεγονός στον τομέα των οργανωμένων- τακτικών αγώνων ορεινού τρεξίματος και περιπέτειας στην Ελλάδα.
Στα παραπάνω αμοντάριστα πλάνα τονίζονται κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές του τερματισμού των τριών πρώτων αντρών και της πρώτης νικήτριας. Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Αξίζει να σημειωθεί η καθοριστική συμβολή άνω των 100 πεπειραμένων εθελοντών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με τους διοργανωτές
ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΩΝ ΣΤΟ:http://www.youtube.com/watch?v=qE0079…